Herfst – Hoveniers aantreden!

Tuin in rust

Bijna winter en de natuur is in rust. Het meeste blad is gevallen, de eerste sneeuw hebben we gehad, het groeiseizoen is voorbij. Ook de tuin is in rust, maar niet de tuinman! Als je denkt dat wij niks te doen hebben, dan heb je het mis. Want een tuin is meer dan beplanting alleen.


Wat dacht je van tuinbestrating?

Bij de aanleg of renovatie van een tuin is tuinbestrating een van de eerste zaken waar wij op focussen. Natuurlijk komt daar ook grondwerk aan te pas, want de ondergrond van oprit, terras of tuinpad moet goed zijn, zodat de (sier)bestrating niet gaat verzakken. Zolang de vorst niet in de grond zit, gaan wij gewoon door met het bestraten van tuinen. We werken met de meest uiteenlopende materialen, van nostalgische klinkers tot grote plavuizen, in allerlei fantasievolle patronen gelegd, steeds anders. Want onze klanten willen unieke tuinbestrating. Jij toch ook?


En van bloembakken en houtbouw?

Vaste bloembakken kunnen prima in de winter geplaatst worden. En een schutting, vlonder of overkapping? Ook geen probleem. Oké, dan heb je al best een mooie tuin met sierbestrating, houtbouw, bloembakken en/of borders, maar nog geen beplanting. Kale boel. Wat niet iedereen weet, is dat de late herfst en winter uitstekend geschikt zijn om bomen, hagen en struiken te planten. Daar zijn wij ook druk mee bezig, of het nou om complete beplanting gaat of om bijplanten. Is de tuin al een stuk minder kaal en voor je het weet is het lente: groei en bloei!


Tip

Had je nog andere leuke plannen voor je tuin, zoals een pergola, vijver, zwembad, speeltoestel? Ook daar draaien wij als doorgewinterde hoveniers onze hand niet voor om. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het!