Winter – Tijd voor tuinplan

Wintertuin ontwaakt

Tja, officieel is het nog winter, terwijl we toch al een paar heel mooie dagen gehad hebben. Als je bolplanten in je tuin hebt, kan je nu al sneeuwklokjes, krokussen en narcissen zien. Bomen en struiken komen in knop, soms zelfs al in bloei. Al is het nog winter, we ruiken de lente!


Om tafel voor een tuinplan

Toch zijn er in de uitzonderlijk natte wintermaanden dagen genoeg geweest dat een hovenier buiten weinig kon doen. Dat is dan het ideale moment om met klanten om de tafel te gaan voor een tuinplan. Ben jij niet (meer) tevreden over je tuin of heb je een nieuwbouwhuis, waar de tuin nog een zandbak is? Wij combineren onze kennis en ervaring met jouw tuinwensen en ideeën. Zo komen we tot een unieke tuin voor elke klant: van stadstuin tot parktuin, van oer-Hollandse tuin tot mediterrane tuin, van rustige relaxtuin tot kindvriendelijke tuin en ga zo maar door!


Tuinplan in uitvoering

Als het tuinplan klaar is, beginnen we natuurlijk zo snel mogelijk met de tuinrenovatie of aanleg van de compleet nieuwe tuin. Wij zorgen dat alle materialen op tijd geleverd worden, zodat we vooruit kunnen volgens de planning. Dan zie je al gauw je tuin 'groeien' onder onze handen: tuinbestrating, bloembakken, houtbouw... Het tuinplan krijgt vorm. Als hekkesluiter gaan we met de tuinbeplanting aan de slag, want ook die bepaalt deels de sfeer van je tuin. Met jouw keuze voor een gazon, struiken, (jonge) bomen en bloeiende planten komt je tuin pas echt tot leven.


Tip

Een beetje geduld moet je wel hebben. Nieuwe aanplant heeft tijd nodig om te wortelen en te groeien. Het duurt dus even voor je tuin in vol ornaat is, maar dan is het ook volop genieten, want wij staan garant voor een toptuin.